top of page
Інгредієнти
Борошно - 600 г
Яйця - 1 шт.
Цукор - 100 г
Сода - 0,5 ч. л.
Кисле молоко - 250 мл
Рослинна олія - 150 мл
Цукрова пудра - за смаком
Кроки
Збити яйця з цукром до утворення білої пишної піни. Додати кисле молоко, все перемішати. Ввести погашену оцтом соду. Просіяти борошно і додати його до яєчно-молочної суміші. Замісити тісто – воно буде трохи липким. Залишити тісто під рушником на 10 хвилин. Присипати робочу поверхню борошном або змастити олією, розкачати тісто в тонкий пласт і вирізати прямокутники. Надрізати кожен по центру й перекрутити тісто. Обсмажувати вергуни в розпеченій олії до зарум'янювання. Готові хрусткі ласощі присипати цукровою пудрою.
bottom of page