Інгредієнти
Інгредієнти
гарбуза "Хоккайдо"
300 г філе індички
200 г вершкового сиру типу «Філадельфія»
300 г шампіньйонів
2 середні цибулини
50 г волоського горіху
сіль, перець, мускатний горіх
Кроки
Кроки
Помиємо гарбуз, зріжемо шляпку, виймемо зернята та поставимо запікати на 25 хв. в нагріту до 180С духовку.Тим часом підсмажимо нарізану цибульку та гриби. Трохи підсолимо, поперчимо та додамо дрібку мускатного горіху. Філе індички нарізаємо кубиками та теж підсмажуємо до випаровування рідини. Дістаємо з духовки гарбуз, трошки солимо, перчимо. Викладаємо шарами вершковий сир, подрібнений волоський горіх, грибочки з цибулькою, м'ясо індички, знову гриби та вершковий сир. Накриваємо шляпкою та ставимо ще в духовку на 35 хв. до м'якості гарбуза. Дістаємо, декоруємо гарбузовими зернятками та смакуємо соковитою вершково-гарбузною з м'ясом та грибами стравою!