top of page

Фарширований перець — класичний рецепт

Інгредієнти

Інгредієнти


10 болгарських перців

1 чашка сирого рису

0,5 кг яловичого фаршу

1 середня морквина

1 середня цибулина

1 чашка сметани

Томатна паста (пів чашки)

Сіль, чорний перець — за смаком

Рослинна олія для смаження


Кроки


Кроки


Цибулю очистіть та дрібно порубайте. Моркву очистіть та натріть на великій тертці. Підсмажте цибулю й моркву на рослинній олії. Тим часом відваріть рис до напівготовності. Рис змішайте з сирим фаршем, цибулею та морквою. Посоліть, поперчіть — начинка готова. Перець очистіть від серцевини та наповніть кожен перець начинкою. Складіть фарширований перець в каструлю, залийте окропом, додайте томатний соус та сметану. Поставте перець тушкуватися на невеликому вогні приблизно 1 годину або до готовності. Готовий фарширований перець подавайте на стіл зі сметаною. Смачного!


bottom of page