Інгредієнти
Інгредієнти
10 болгарських перців
1 чашка сирого рису
0,5 кг яловичого фаршу
1 середня морквина
1 середня цибулина
1 чашка сметани
Томатна паста (пів чашки)
Сіль, чорний перець — за смаком
Рослинна олія для смаження
Кроки
Кроки
Цибулю очистіть та дрібно порубайте. Моркву очистіть та натріть на великій тертці. Підсмажте цибулю й моркву на рослинній олії. Тим часом відваріть рис до напівготовності. Рис змішайте з сирим фаршем, цибулею та морквою. Посоліть, поперчіть — начинка готова. Перець очистіть від серцевини та наповніть кожен перець начинкою. Складіть фарширований перець в каструлю, залийте окропом, додайте томатний соус та сметану. Поставте перець тушкуватися на невеликому вогні приблизно 1 годину або до готовності. Готовий фарширований перець подавайте на стіл зі сметаною. Смачного!