top of page
Інгредієнти
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г цибулі – порею
0,5 цибулі ріпчастої
2 шт картоплі
200 мл овочевого бульйону
150 г вершків
10 г вершкового масла
сіль, перець, зелень петрушки за смаком
за бажанням – помідори, огірки, селера, морепродукти, нежирне м'ясо
Кроки
Білу частину цибулі-порей та цибулю ріпчасту дрібно шаткують і відправляють обсмажуватися на сковороду з вершковим маслом. Вони повинні позолотиться. В овочевий бульйон додати картоплю кубиками, засмажену цибулю, сіль і перець, варити півгодини. Блендером збити готовий суп до однорідного рідкого стану, додати вершки і знову збити. Витримати суп у холодильнику протягом 12 годин. При подачі посипати вишисуаз зеленню або додати в нього будь-які альтернативні інгредієнти.
bottom of page