top of page

Холодний суп «Вишисуаз»

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ


200 г цибулі – порею

0,5  цибулі ріпчастої

2 шт картоплі

200 мл овочевого бульйону

150 г вершків

10 г вершкового масла

сіль, перець, зелень петрушки за смаком

за бажанням – помідори, огірки, селера, морепродукти, нежирне м'ясо


Кроки

Білу частину цибулі-порей та цибулю ріпчасту дрібно шаткують і відправляють обсмажуватися на сковороду з вершковим маслом. Вони повинні позолотиться. В овочевий бульйон додати картоплю кубиками, засмажену цибулю, сіль і перець, варити півгодини. Блендером збити готовий суп до однорідного рідкого стану, додати вершки і знову збити. Витримати суп у холодильнику протягом 12 годин. При подачі посипати вишисуаз зеленню або додати в нього будь-які альтернативні інгредієнти.

bottom of page