top of page

Інгредієнти
Інгредієнти
1 кілограм цвітної капусти
50 – 70 мл соняшникової олії
60 грамів борошна
0,5 чайної ложки солі
спеції до смаку
Кроки
Кроки
Розбираємо качан на окремі суцвіття, кожне ретельно промиваємо. В окріп занурюємо гілочку розмарину, дрібку солі, бланшуємо 5 хвилин. У разі використання замороженого продукту його потрібно закинути в холодну воду. Не радимо розморожувати цвітну капусту. Дістаємо суцвіття друшляком із каструлі та залишаємо до повного висушування рідини. Змішуємо борошно зі спеціями. У цій масі вимочуємо шматочки цвітної капусти, смажимо до утворення апетитної золотистої скоринки. Посипаємо зеленню!
bottom of page