top of page

Цвітна капуста, смажена ​​на сковорідці

Інгредієнти

Інгредієнти


1 кілограм цвітної капусти

50 – 70 мл соняшникової олії

60 грамів борошна 

0,5 чайної ложки солі

спеції до смаку


Кроки

Кроки

Розбираємо качан на окремі суцвіття, кожне ретельно промиваємо. В окріп занурюємо гілочку розмарину, дрібку солі, бланшуємо 5 хвилин. У разі використання замороженого продукту його потрібно закинути в холодну воду. Не радимо розморожувати цвітну капусту. Дістаємо суцвіття друшляком із каструлі та залишаємо до повного висушування рідини. Змішуємо борошно зі спеціями. У цій масі вимочуємо шматочки цвітної капусти, смажимо до утворення апетитної золотистої скоринки. Посипаємо зеленню!


bottom of page