![](https://static.wixstatic.com/media/nsplsh_5417fd6c8f9b4e60a5c1ea540516075b~mv2.jpg/v1/fill/w_750,h_471,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Image-empty-state.jpg)
Інгредієнти
яйця 3 шт
темний шоколад 100 г
вершкове масло 75 г
цукор 60 г
борошно 45 г
Кроки
Шоколад і вершкове масло розтоплюємо на водяній бані. Яйця, цукор і борошно змішуємо вінчиком (не збиваючи), вливаємо шоколад з маслом, ще раз перемішуємо. Формочки найкраще обирати силіконові, можна трішки присипати їх какао-порошком. Розливаємо тісто у формочки на 2/3 їх об’єму, і випікаємо 6-8 хвилин за температури 180 градусів. Для приготування білого фондану потрібно 150 г білого шоколаду, 80 г вершкового масла, 4 курячі яйця, 80 г цукру, 80 г борошна. Шоколад подрібнюємо у чаші блендера. Додаємо вершкове масло, тримаємо суміш на вогні 1 хв. Збиваємо яйця з цукром, додаємо шоколадну суміш, ще раз збиваємо. Додаємо борошно, перемішуємо до однорідності. Переливаємо у формочки і випікаємо в духовці 7 хвилин за температури 200 градусів.