
Інгредієнти
свинина - 1-2 кг
ріпчаста цибуля - 2 шт.
оцет - 3-4 ст. л
цукор - 2 ст. л.
спеції, сіль, перець
Кроки
Свинину нарізати шматочками, накрити харчовою плівкою, відбити молоточком, посолити, поперчити.
Скласти м'ясо в миску, посипати спеціями, нарізати ріпчасту цибулю кільцями. Додати її до м'яса і сильно віджати кілька разів руками всі інгредієнти разом.
Накрити плівкою або кришкою, залишити маринуватися на 2 години. Ще одну цибулину нарізати кільцями, викласти в миску. Залити окропом, додати оцет, цукор і сіль (за бажанням можна влити лимонний сік).
Духовку розігріти на максимальну температуру, застелити деко папером для запікання. Відрізати шматок рукава за розміром більший, ніж деко, з одного боку зав'язати. Викласти в рукав цибулю, зверху викласти м'ясо, зав'язати другий кінець рукава.
Запікати шашлик в духовці 1-1.5 години.