top of page

Шашлик «На радість Коту»

Інгредієнти

  • свинина - 1-2 кг

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.

  • оцет - 3-4 ст. л

  • цукор - 2 ст. л.

  • спеції, сіль, перець

Кроки

Свинину нарізати шматочками, накрити харчовою плівкою, відбити молоточком, посолити, поперчити.

Скласти м'ясо в миску, посипати спеціями, нарізати ріпчасту цибулю кільцями. Додати її до м'яса і сильно віджати кілька разів руками всі інгредієнти разом.

Накрити плівкою або кришкою, залишити маринуватися на 2 години. Ще одну цибулину нарізати кільцями, викласти в миску. Залити окропом, додати оцет, цукор і сіль (за бажанням можна влити лимонний сік).

Духовку розігріти на максимальну температуру, застелити деко папером для запікання. Відрізати шматок рукава за розміром більший, ніж деко, з одного боку зав'язати. Викласти в рукав цибулю, зверху викласти м'ясо, зав'язати другий кінець рукава.

Запікати шашлик в духовці 1-1.5 години.

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page