top of page
Інгредієнти
300 г м'якого сиру, 3 ст. ложки манки , 1-2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки рослинної олії, щіпка солі, борошно для обвалювання, ягоди або сухофрукти за бажанням.
Кроки
Сир перетри через сито, додай до нього цукор, манну крупу, сіль і перемішай. Якщо сир сухуватий, краще додати в тісто трохи рідини. Столову ложку молока або кефіру.
Заміси тісто. За бажанням додай сухофрукти. Скачай невеликі кульки з тіста, а потім приплюсни їх і сформуй сирники. Виклади сирники на сковороду в розігріте рослинне масло. Обсмажуй сирники під кришкою на середньому вогні з обох сторін 7-8 хвилин. Готові сирники подавай зі сметаною, варенням, згущеним молоком. Смачного!
bottom of page