top of page

Яблучний штрудель з лаваша

Інгредієнти

Інгредієнти:


Яблука — 3 шт;

Вершкове масло — 80гр;

Мелена кориця — 1 ч.л.;

Цукор-пісок — 200 гр;

Ванілін — щіпка, для аромату;

Лаваш — 1 лист;

Панірувальні сухарі — додати за смаком;

Цукрова пудра — для прикраси.


Кроки

Кроки


Яблука треба очистити від шкірки та нарізати товстими кільцями. Вирізати серединку з кісточками. Яблука пересипати цукром, корицею. Додати ароматизований ванільний цукор і нарізане шматочками масло. Перекласти суміш на сковороду і злегка обсмажити на середньому вогні. Лаваш розрізати вздовж порівну, посипати панірувальними сухарями. На край лаваша викласти ароматну суміш обсмажених яблук і згорнути його рулетиком. Викласти штрудель на змащене маслом деко та відправити в гарячу до 170°C духовку на 15-20 хвилин. Перед подачею ще гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою. Ідеально буде подати додатково кульку морозива пломбір. Холодне морозиво з гарячими карамелізованими яблуками прекрасно один одного доповнюють.

bottom of page