Інгредієнти
Інгредієнти:
Яблука — 3 шт;
Вершкове масло — 80гр;
Мелена кориця — 1 ч.л.;
Цукор-пісок — 200 гр;
Ванілін — щіпка, для аромату;
Лаваш — 1 лист;
Панірувальні сухарі — додати за смаком;
Цукрова пудра — для прикраси.
Кроки
Кроки
Яблука треба очистити від шкірки та нарізати товстими кільцями. Вирізати серединку з кісточками. Яблука пересипати цукром, корицею. Додати ароматизований ванільний цукор і нарізане шматочками масло. Перекласти суміш на сковороду і злегка обсмажити на середньому вогні. Лаваш розрізати вздовж порівну, посипати панірувальними сухарями. На край лаваша викласти ароматну суміш обсмажених яблук і згорнути його рулетиком. Викласти штрудель на змащене маслом деко та відправити в гарячу до 170°C духовку на 15-20 хвилин. Перед подачею ще гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою. Ідеально буде подати додатково кульку морозива пломбір. Холодне морозиво з гарячими карамелізованими яблуками прекрасно один одного доповнюють.