Інгредієнти
Інгредієнти для оладок:
500 г кабачків
2 яйця
7 ст. л. борошна
2 ст. л. сметани
10 гілочок кропу
7 ст. л. олії
сіль і перець за смаком
Для соусу:
280 г йогурту
2 ч. л. лимонного соку за бажанням
10 листочків м'яти
2 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
Кроки
Кроки
Середній кабачок помийте та обсушіть. Натріть у миску на крупній тертці та злегка відіжміть. Додайте за смаком сіль та перець, 2 яйця, 7 ст. л. борошна та 2 ст.л. сметани. Промийте і дрібно посічіть 10 гілочок кропу та додайте до кабачків. Гарно перемішайте. Розігрійте пару столових ложок олії на пательні. Викладайте оладки столовою ложкою та смажте з двох боків до золотавої скоринки. Обсмажуючи оладки, додавайте олію за необхідністю. Готові оладки викладайте на паперовий рушник, щоб він забрав зайвий жир. Приготуйте соус. Дрібно посічіть листочки м’яти з 10 гілочок та додайте у миску з 280 г йогурту. Додайте сіль і перець до смаку, дрібно наріжте часник і також додайте. За бажанням додайте 2 ч.л. лимонного соку - так соус матиме