top of page

Оладки з кабачків

Інгредієнти

Інгредієнти для оладок:


500 г кабачків  

2 яйця 

7 ст. л. борошна 

2 ст. л. сметани 

10 гілочок кропу 

7 ст. л. олії 

сіль і перець за смаком

Для соусу:

280 г йогурту 

2 ч. л. лимонного соку за бажанням 

10 листочків м'яти 

2 зубчики часнику 

сіль і перець за смаком


Кроки

Кроки 


Середній кабачок помийте та обсушіть. Натріть у миску на крупній тертці та злегка відіжміть. Додайте за смаком сіль та перець, 2 яйця, 7 ст. л. борошна та 2 ст.л. сметани. Промийте і дрібно посічіть 10 гілочок кропу та додайте до кабачків. Гарно перемішайте. Розігрійте пару столових ложок олії на пательні. Викладайте оладки столовою ложкою та смажте з двох боків до золотавої скоринки. Обсмажуючи оладки, додавайте олію за необхідністю. Готові оладки викладайте на паперовий рушник, щоб він забрав  зайвий жир. Приготуйте соус. Дрібно посічіть листочки м’яти з 10 гілочок та додайте у миску з 280 г йогурту. Додайте сіль і перець до смаку, дрібно наріжте часник і також додайте. За бажанням додайте 2 ч.л. лимонного соку - так соус матиме


bottom of page