top of page

Свинина по азіатські

Інгредієнти

Інгредієнти:


свинина – 300 г

шніт-цибуля – 5–6 стеблів 

цибуля – ½ шт.

перець чилі – 2 шт.

часник – 2 зубчики 

тертий імбир – 1 ст. л. 

сіль, перець


Інгредієнти для маринаду:


цукор – 1 ч. л. 

кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л. 

соєвий соус – 1 ст. л. 

кунжутна олія – 1 ст. л. 

рисове вино – 1 ст. л. 


Кроки

Кроки:


    Свинину нарізати шматочками. Ріпчасту цибулю і шніт-цибулю дрібно порубати.   Перець нарізати тонкими кружечками. Часник розчавити пресом. З’єднати всі інгредієнти для маринаду і добре перемішати. Замаринувати свинину і залишити на 20 хв. У сковороді нагріти масло і обсмажити м’ясо до сірого кольору. Додати перець чилі та обсмажувати на середньому вогні до м’якості. Потім додати імбир, цибулю і часник.  Посолити, поперчити і, помішуючи, тримати на вогні ще 3–4 хв.


bottom of page