top of page

Ідеальна спаржа

Інгредієнти

Кроки

У спаржі багато вітамінів, мінералів та інших корисних речовин! Регулярне вживання спаржі допомагає очистити організм від шлаків і токсинів, нормалізувати процеси кровотворення і поліпшити роботу серця і судин. 


Радимо готувати спаржу максимально швидко. Закип'ятіть якомога більше води, всипте спаржу і варіть 2-3 хвилини.  Злийте воду, викладіть спаржу на тарілку, додайте спеції за смаком або сік лимона і подавайте до столу. На грилі вона виходить дуже смачною, ароматною, з димком.

Її приготування займе у вас всього 5 хвилин.  Розігрійте гриль до середньо-високої температури, збризніть спаржу оливковою олією і готуйте. Можна приготувати спаржу і на сковороді.  Розігрійте в товстій сковороді вершкове або рослинне масло. Викладіть цілі стебла спаржі або поріжте їх по діагоналі на середні шматочки. Обсмажуйте 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Перед подачею прикрасьте соком лимона або тертим сиром.

Якщо ви купили спаржу з товстими стеблами, то запечіть її! Змастіть деко або форму для випікання невеликою кількістю масла, викладіть спаржу рівномірним шаром на деякій відстані один від одного. Полийте спаржу оливковою олією, додайте сіль і перец за смаком. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин.


Чудова вечеря - спаржа з сиром і лимоном, сподобається  дорослим і дітям. На сніданок для  вашої родини приготуйте тост з яйцем і спаржею, який вгамує голод і зарядить енергією до обіду  точно.


bottom of page