top of page

М’ЯСО-МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2023 р.

Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного

кисломолочного морозива з В-глюканом вівса / А.П. Михалевич, Г.Є. Поліщук, Т.Г. Осьмак,

У.Г. Кузьмик //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 64-73. - Бібліогр. в кінці ст.


Висоцький, О.О. Вплив пірогенного кремнезему на стабільність сироватки молочної сухої

під час зберігання / О.О. Висоцький, О.В. Кочубей-Литвиненко //Наукові праці НУХТ. - 2022.

- Т.28, №5. - С. 159-167. - Бібліогр. в кінці ст.


Грибні порошки для виробництва м'ясопродуктів/ Л.Ю. Авдєєва, Т.Я. Турчина, А.А.

Макаренко, Г.В. Декуша //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 98-104. - Бібліогр. в

кінці ст.


Розробка апарата для смаження м'ясних січених кулінарних виробів/ В.М. Михайлов, А.М.

Загорулько, О.Є. Загорулько и др //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 27-35. -

Бібліогр. англ. мовою


Розроблення технології йогурту з геродієтичними властивостями / О.Й. Цісарик, Л.Я.

Мусій, Г.М. Коваль, І.М. Сливка //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 106-117. -

Бібліогр. в кінці ст.


Юкало, В.Г. Експрес-аналіз казеїнів коров'ячого молока / В.Г. Юкало, О.М. Крупа, Л.А.

Сторож //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 128-135. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page