М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2025 р.
М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2025 р.
Авдєєва, Л.Ю. Вплив гідромеханічних і температурних факторів на динамічну в'язкість гарбузового пюре/ Л.Ю. Авдєєва, А.А. Макаренко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. - С. 171-180. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: реологія, динаміка, м'ясна продукція, харчування, харчова цінність, удосконалення, в'язкість
Використання кисломолочних продуктів у виробництві бездріжджових хлібобулочних виробів/ О.А. Білик, О.О. Черідніченко, Ю.В. Бондаренко, А.В. Фаін //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. - С. 157-170. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: ряжанка, рецептура, тренд, харчові, волокна, заміна, зберігання, розпушувачі, крайці, гідрокарбонат натрію
Воронцов, М.А. Альтернативні джерела харчових волокон та їх використання у технології емульгованих м'ясопродуктів/ М.А. Воронцов, О.О. Галенко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №4. - С. 198-215. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: клітковина, технології, технологічні параметри, функціональні інгредієнти, емульгатори, ковбасні вироби, бамбукова клітковина, лікувальні
Гарастовська, А.В. Стан і тенденції розвитку молочної галузі України/ А.В. Гарастовська, О.М. Пєтухова //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. - С. 48-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: молочна, галузь, маркетинг, продуктивність, реалізація, досвід, якість, виробництво, чинники впливу
Ейфеел, А.А.А. Актуальні питання підвищення якості молока в умовах його промислового виробництва/ А.А.А. Ейфеел, Р.Л. Сусол, Н.О. Кірович //Свинарство і агропромислове виробництво. - 2023. - Вип.2. - С. 42-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: раціон, годівля, клітковина, якість, титрована кислотність, органолептика, буфер рубця