top of page

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2025  р.

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО

№1 2025  р.


Авдєєва, Л.Ю. Вплив гідромеханічних і температурних факторів на динамічну в'язкість гарбузового пюре/ Л.Ю. Авдєєва, А.А. Макаренко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. -  С. 171-180. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: реологія, динаміка, м'ясна продукція, харчування, харчова цінність, удосконалення, в'язкість

Використання кисломолочних продуктів у виробництві бездріжджових хлібобулочних виробів/ О.А. Білик, О.О. Черідніченко, Ю.В. Бондаренко, А.В. Фаін //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. -  С. 157-170. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: ряжанка, рецептура, тренд, харчові, волокна, заміна, зберігання, розпушувачі, крайці, гідрокарбонат натрію

Воронцов, М.А. Альтернативні джерела харчових волокон та їх використання у технології емульгованих м'ясопродуктів/ М.А. Воронцов, О.О. Галенко //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №4. -  С. 198-215. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: клітковина, технології, технологічні параметри, функціональні інгредієнти, емульгатори, ковбасні вироби, бамбукова клітковина, лікувальні

Гарастовська, А.В. Стан і тенденції розвитку молочної галузі України/ А.В. Гарастовська, О.М. Пєтухова //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №3. -  С. 48-60. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: молочна, галузь, маркетинг, продуктивність, реалізація, досвід, якість, виробництво, чинники впливу

Ейфеел, А.А.А. Актуальні питання підвищення якості молока в умовах його промислового виробництва/ А.А.А. Ейфеел, Р.Л. Сусол, Н.О. Кірович //Свинарство і агропромислове виробництво. - 2023. - Вип.2. -  С. 42-54. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: раціон, годівля, клітковина, якість, титрована кислотність, органолептика, буфер рубця

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page