top of page

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№6 2023 р.

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО

№6 2023  р.


Аналіз сирів, виготовлених за безвідходною технологією/ М.М. Самілик, Н.В. Болгова, В.В. Вечорка et al //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип. 4. -  С. 48-55. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Вашека, О.М.  Ідентифікація рослинних жирів у вершковому маслі методами комп'ютерної колорометрії та диференціальної скануючої калориметрії / О.М. Вашека, О.О. Петруша, Л.Ю. Арсеньєва //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 7-14. - Бібліогр. в кінці ст.

Гопка, М.  М'ясна промисловість: підводимо підсумки: [інтерв'ю М.Гопки, аналітика "УКАБ"]/ М. Гопка //М'ясний бізнес. - 2022. -  С. 22-23. - ДНТБ

Євгенія Літвінова: "2021 рік приніс багато нових віянь": [Є.Літвінова - керівник Клубу експортерів України] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 24-25. - ДНТБ

Іващенко, О.М. Вивчення функціонально-технологічних властивостей крохмальної патоки у складі йогурту/ О.М. Іващенко, Г.Є. Поліщук //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 43-53. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Комплексна органолептична оцінка морозива з В-глюканом вівса/ А.П. Михалевич, Г.Є. Поліщук, Т.Г. Осьмак, В.Я. Сапіга //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 15-26. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Новини законодавства: [щодо Держспоживслужби, оподаткування, трансформації прод. систем, стандартів в м'ясн. галузі, аграр. питань] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 16-18. - ДНТБ

Новини світового ринку: [ПДВ, продукти харчування, м'ясо, сир]  //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 8-10. - ДНТБ

Ринок м'ясопродукції: які тренди прослідковуються в світі, та що може бути актуальним для ринку України? //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 28-29. - ДНТБ

Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершках/ В.М. Сидор, С.І. Усатюк, О.М. Тищенко, А.Ю. Божко //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 54-62. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

bottom of page