М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№6 2024 р.
М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№6 2024 р.
Вплив амінокислотного та фракційного складу сухого молока на засвоюваність сухих молочних сумішей/ Н. Фалендиш, К. Белінська, І. Бобель, Г. Адамчик //Ukrainian Food Journal. - 2022. - Т.11, Вип.2. - С. 269-279. - Бібліогр. в кінці ст.; Анот. укр. мовою: с.336 . - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Кл. слова: молоко, овече, білки, амінокислоти, дитяче, харчування, перетравлювання, електрофорез, кобиляче молоко
Наукове обгрунтування тривалості пряження вершків у технології сметани, збагаченої білками/ Г. Поліщук, Т. Шарахматова, І. Шевченко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.3. - С. 75-83. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл. слова: молочно-білковий, концентрат, білки, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, властивості, пряжені вершки
Показники якості полікомпонентних молочно-рослинних концентратів/ В. Скуйбіда, О. Онопрійчук, А. Тимчук //Ukrainian Food Journal. - 2022. - Т.11, Вип.2. - С. 247-258. - Бібліогр. в кінці ст.; Анот.: с.334. - Текст англ мовою. - ДНТБ
Кл. слова: молоко, арахіс, рослинні концентрати, фізико-хімічні показники, концентрат, коагуляційний, білки