М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№7 2023 р.
М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№7 2023 р.
Верстати для заточування кутерних ножів KNEHT Maschnenbau GmbH //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 48-49. - ДНТБ
Все про стейки із яловичини //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 40-41. - ДНТБ
Дефростація замороженої сировини: [компанія AUTOTHERM, обладнання] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 46-47. - ДНТБ
Інна Крестьянова: "Для нас головне - не стояти на місці": [На запит. "МБ" відповіла гол. ветлікар підприємства "М'ясо Буковини" Інна Крестьянова] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 32-34. - ДНТБ
Інновації в сегменті бекону //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 36-38. - ДНТБ
Михайло Фоломін: "Найбільші перспективи має продукція у форматі сервірувальної нарізки": [На запит. "МБ" відповідає Михайло Фоломін, директор з маркетингу м'ясн. ф-ки "Фаворит Плюс"] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 30-31. - ДНТБ
Нова технологія "Фомако" для інжектації бекону //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 50-51. - ДНТБ
Порціонуюча машина GMS 400 - найкраще рішення для невеликих підприємств //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 53-54. - ДНТБ
Тренди + технології: [пакування, зберігання] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 44-45. - ДНТБ
Як колір може впливати на рішення про покупку товару: нові тренди //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. - С. 42-43. - ДНТБ