top of page

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№9 2023 р.

М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО

№9  2023  р.


Вербицький, С.Б. Емульситатори м'яса: конструкції та технологічні особливості використаня/ С.Б. Вербицький, О.В. Батраченко, Н.В. Філімонова //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 48-51. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Кочубей-Литвиненко, О.В. Вплив електроіскрового оброблення  сироватки молочної на інтенсивність її ферментації/ О.В. Кочубей-Литвиненко, А.Г. Пухляк, О.Г. Щербатюк //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 159-167. - Бібліогр. в кінці ст.

Новини ринку упаковки: [світовий ринок, обладнання, інновації]  //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 40-41. - ДНТБ

Поліамідні оболонки компанії "Р.Б.К. Норманн": [На питання "МБ" відповив Олександр Поплавський, кер. Київ. філії ТОВ "Р.Б.К. Норманн"] //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 42-44. - ДНТБ

Професійна дегустація м'ясних продуктів харчування //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 52-53. - ДНТБ

Світовий ринок гідроколоїдів: глобальний прогноз до 2026 року //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 38-39. - ДНТБ

Тенденції світового ринку пакування м'яса //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 45. - ДНТБ

Тримери EFA - високопродуктивне та безпечне рішення для вашого підприємства //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 46-47. - ДНТБ

Чернюшок, О.А.  Фортифікація посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки/ О.А. Чернюшок, А.С. Дубівко, Ю.В. Бірюк //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 84-92. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page