М’ЯСО- МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО
№3 2024 р.
Від дефіциту сировини до лідерства на глобальному ринку: Пропозиції для стимулювання розвитку м'ясної галузі України: [Асоціація "М'ясної галузі] //World of Food = Світ продуктів . - 2024. - №2 (березень). - С. 4-6.
Кл.слова: м'ясо, кури, свинина, сировина, виробництво, експорт, споживання, стимулювання, собівартість, потенціал, корми, рентабельність
Вовченко, С. "Нас ніщо не зупинить!": [Інтерв'ю Голови Нагляд. ради ГК "Молочний Альянс" С.Вовченко]/ С. Вовченко //World of Paсkaging = Світ упаковки. - 2023. - №3. - С. 22-25.
Кл.слова: молочна, галузь, маркетинг, ринок, споживання, виробництво, продукція, обладнання, пакування, інновації, цельномолочна--виробничі потужності
Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках/ В.І. Тищенко, Н.В. Божко, В.М. Пасічний и др //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №1. - С. 161-170. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: пакування, ковбасна оболонка, екстракти ягід
Пишаємося, що робимо внесок у розвиток молочної галузі: Інноваційні рішення PET Techologies для виробників молочної продукції //World of Paсkaging = Світ упаковки. - 2023. - №3. - С. 11.
Кл.слова: пет, обладнання, пляшка, технічні, рішення, молочна, галузь
ТМ "Яготинське" оновлює лінійку питних йогуртів у пляшці //World of Paсkaging = Світ упаковки. - 2023. - №3. - С. 3.
Кл.слова: йогурт, питні, пляшка, виробництво, пакувальна
Чернюшок, О.А. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням рослинних і молочних білків/ О.А. Чернюшок, Ю.В. Бірюк //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №1. - С. 119-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: м’ясо птиці, молочна сировина, вівсяне борошно, біологічна цінність