top of page

ЕКОНОМІКА. МЕНЕДЖМЕНТ. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА
№10 2024 р.

ЕКОНОМІКА. МЕНЕДЖМЕНТ. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

№10 2024 р.


Агропродовольча продукція в товарному експорті України в умовах війни: статистична оцінка/ П.О. Антонюк, Т.М. Ступницька, О.П. Антонюк, Х.О. Баранюк //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 3-9. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: структура, товарна, регіональна, транспорт, види, аналіз, продукція агропродовольча

Бондаренко, Л.А.  Теоретичні підходи до формування системи управління персоналом на промислових підприємствах/ Л.А. Бондаренко, А.П. Козинець //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: людські ресурси, система, управління, цифровізація, підприємства, функції, завдання

Використання генетичної інформації для оцінювання страхових ризиків в Україні: нормативно-правове забезпечення/ М.І. Арич, Х.М. Щубелка, В. Волфсбергер, Т.Х. Олексик //Економіка України. - 2024. - №5. -  С. 78-92. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Кл. слова: дискримінація, права людини, законодавство

Курянов, В.М.  Проблеми формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу/ В.М. Курянов //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 62-71. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: команда, мотивація, цінності, криза, воєнний стан, ризики, розвиток, постпандемія

Лайко, О.І. Проблеми експорту вітчизняної агропродукції на ринках країн ЄС/ О.І. Лайко, І.А. Циналєвська //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 10-18. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: продукти харчування, експорт, додана вартість, ринки, агропродовольчі, інтеграція

Нікішина, О.В. Методологічний підхід до комплексного оцінювання товарних ринків на засадах стійкості (резильєнтності)/ О.В. Нікішина, О.О. Зеркіна //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 19-31. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: товарні, ринки, резилієнтність, динаміка, індикатори, впровадження, відновлення

Ніколюк, О.В.  Стратегічні пріоритети розвитку регіонального ринку продукції птахівництва/ О.В. Ніколюк, Т.В. Савченко //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 32-37. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: продукція, птахівництва, ринок, стратегія, світові, ринки, цілі, державна, підтримка, експорт

Пешук, Л.В.  Сучасні тенденції розвитку індустрії круїзного туризму в умовах викликів і загроз/ Л.В. Пешук, Д.Ю. Приходько //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 72-79. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: туризм, сучасність, ринки, складнощі

Савенко, І.І.  Національний бренд - фактор підвищення конкурентоспроможності підпріємств індустрії гостинності/ І.І. Савенко, І.О. Седікова //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 80-84. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: бренди, ресторанний, бізнес, міжнародні, вітчизняні, відносини, унікальні, елементи

Самофатова, В.А.  Удосконалення методології наукового  дослідження сталого розвитку агропродовольчої сфери України/ В.А. Самофатова //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.2. -  С. 44-48. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова : дослідження, пошук, науковий, агропродовольчий, сектор, розвиток,

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page