КОНСЕРВНЕ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНЕ ВИРОБНИЦТВО
№1 2023 р.
Василишина, О.В. Вплив полісахаридних композицій на інтенсивність дихання та якість
плодів вишні протягом зберігання/ О.В. Василишина //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28,
№4. - С. 111-117. - Бібліогр. в кінці ст.
Інноваційна теплотехнологія виробництва сухої форми білково-фруктових композицій
методом розпилювального сушіння/ К.Д. Малецька, Т.Я. Турчина, Л.Ю. Авдєєва, А.А.
Макаренко //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. - С. 61-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Сімахіна, Г.О. Динаміка процесу кристалоутворення та промислове заморожування плодово-
ягідної сировини / Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. - С. 84-95. -
Бібліогр. в кінці ст.
Сімахіна, Г.О. Кріоушкодження рослинних структур при заморожуванні і методи
кріопротекції: теоретичні аспекти/ Г.О. Сімахіна //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. -
С. 89-96. - Бібліогр. в кінці ст.