Цукрове виробництво. Солодощі
№2 2024
Логінова, А.О. Реакція Маяра: використання в харчових технологіях та експертизі харчових продуктів/ А.О. Логінова //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №6. - С. 101-120.- Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: амінокислоти, продукти, меланоїдиноутворення, цукор, аромат, колір, ідентифікація—реакція Маяра
Пакувальні машини для кондитерських виробів //Упаковка . - 2022. - №1. - С. 53.
Кл. слова: пакування, пакувальне, обладнання, кондитерська, галузь
Маценко, Г.О "Супутники" солодкого життя: [дизайн паковань цукерок, історія]/ Г.О Маценко //Упаковка. - 2023. - №1. - С. 40-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл. слова: упаковка, цукерки, дизайн, кондитерські, фабрики, співпраця, оформлення--графічне оформлення
Тривалість зберігання, як складова частина конкурентоспроможності кондитерської продукції: Шляхи збільшення терміну придатності кондитерської продукції: [ПрАТ "Харківська бісквітна фабрика"] //World of Paсkaging = Світ упаковки. - 2023. - №3. - С. 30-33.
Кл. слова: зберігання, кондитерські, вироби, покриття, захисний, термін зберігання, пакування, інновації, сировина, нетрадиційна
"Кондитерський бізнес 2023": За результатами бізнес-зустрічі: [конд. пром-сть] //World of Paсkaging = Світ упаковки. - 2023. - №3. - С. 34-39.
Кл. слова: кондитерська, галузь, переваги, споживання, борошно, сировина, нетрадиційна, дієтичні, інновації
Перспективи використання пшоняного і гречаного борошна: Застосування при виробництві печива оздоровчого призначення //World of Food = Світ продуктів. - 2024. - №1 (січень). - С. 30-33.
Кл. слова: печиво, оздоровче, борошно, гречка, пшеничне, зразки, органолептичні показники, потокове виробництво, лінії--пшоняне борошно--гречане борошно
Кавові інсайти: Тренди і інновації на ринку кави: [компанія Fresh Black, ринок] //World of Food = Світ продуктів. - 2024. - №1 (січень). - С. 40-41.
Кл. слова: якість, експерименти, споживання, екологічність, ринок, інновації--біорозкладне пакування--дріп-кава