top of page

ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. СОЛОДОЩІ. КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№2 2023 р.

Бужанська, М.В. Реологічні властивості та ретроградація взірців нативного та модифікованого крохмалю/ М.В. Бужанська, А.С. Пушак //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. -  С. 101-112. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою.


Кравченко, Лілія  Кавовий бізнес із присмаком війни/ Лілія Кравченко; бесіду вів   Г. Кокин //Світ упаковки. - 2023. - №2, травень. -  С. 34-36.


Оцінка  якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти / О.В. Самохвалова та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 119-129. - Бібліогр. в кінці ст.


Складне може стати простим. Інноваційні рішення для хлібопекарського та кондитерського бізнесу від Maresto  //Мир продуктов=Світ продуктів. - 2022. - №1. -  С. 30-31.


Скнар, І.В. Клейстеризація картопляного крохмалю способом in vitro за надмірного вмісту води. 1. Кінетика процесу в ізотермічних умовах / І.В. Скнар, В.Д. Миргородська-Терентьєва, С.С. Должиков, М.В. Ніколенко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 187-198. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою.

bottom of page