top of page

ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. СОЛОДОЩІ.
КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№3 2023 р.

ЦУКРОВЕ ВИРОБНИЦТВО. СОЛОДОЩІ.

КОНДИТЕРСЬКА ПРОМИСЛОВІСТЬ

№3 2023 р.


Гузьова, І.О.  Дослідження кінетики, гідродинаміки та масообміну процесу насичення плодів кабачка цукрозою з водного розчину/ І.О. Гузьова, В.М. Атаманюк //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 16, вип.4. -  С. 56-63. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст. англ. мовою. - ДНТБ

Гусятинська, Н.А.  Виробництво харчових сиропів із сорго цукрового/ Н.А. Гусятинська, О.С. Каленик, Н.О. Григоренко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 128-138. - Бібліогр. в кінці ст.

Клейстеризація картопляного крохмалю способом in vitro за надмірного вмісту води. Частина 2. Вплив кислотності розчину на процес вилучення амілози з крохмальних гранул/ І.В. Скнар, В.Д. Миргородська-Терентьєва, О.В. Приловський и др //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 74-83. - Бібліогр. в кінці ст.

Луцька, Н.М.  Прогнозування ресурсоефективності цукрового заводу на основі нейромережевих моделей/ Н.М. Луцька, Л.О. Власенко, Н.А. Заець //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 7-18. - Бібліогр. в кінці ст.

Маринін, А.І.  В'язкопружні властивості суспензій кукурудзяного крохмалю на електрохімічно активованій воді/ А.І. Маринін, В.В. Шпак //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. -  С. 189-196. - Бібліогр. в кінці ст.

Моніторинг безпечності чизкейків на основі принципів НАССР/ Д.В. Селезньова, О.В. Нєміріч, О.В. Кузьмін и др //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 93-109. - Бібліогр. в кінці ст.

Розробка складу та дослідження властивостей желейних цукерок з додаванням яблучного оцту/ Н.В. Двінських, Ю.М. Азаренко, Н.В. Хохленкова, О.С. Калюжная //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 168-182. - Бібліогр. в кінці ст.

Розробка технології органічного зефіру на основі рослинного піноутворювача/ А.О. Грицайова, О.А. Гораш, О.О. Кохан, Ю.В. Камбулова //Харчова промисловість. - 2023. - №31-32. -  С. 64-73. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

bottom of page