top of page

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№10 2023

Вовк, Г.О. Вплив параметрів ферментативної обробки на вихід пресової гарбузової олії та її властивості/ Г.О. Вовк, Т.Т. Носенко //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 108-118. - Бібліогр. в кінці ст.


Романюк, В.Т. Пристрої на основі сплавів з ефектом пам'яті форми для підвищення надійності розбірних електричних контактних з'єднань / В.Т. Романюк //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 84-96. - Бібліогр. в кінці ст.


Скроцька, О.І. Біотехнологічні особливості отримання органічних сполук, що використовуються у виробництві пластифікаторів/ О.І. Скроцька, К.О. Цвєтков, Ю.М. Пенчук //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 25-43. - Бібліогр. в кінці ст.


Шульга, О.С. Зміни законодавства України у сфері безпечності харчових продуктів/ О.С. Шульга, С.А. Шульга //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. -  С. 8-21. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page