top of page

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№13 2023

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)

№13  2023


Актуальні тренди 2021-2022 рр. //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 20. - ДНТБ

Виробництво, приготування та доставка їжі з використанням ІТ-рішень //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 26. - ДНТБ

Нікішина, О.В.  Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації/ О.В. Нікішина //Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т.14, Вип.1. -  С. 68-79. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Новини законодавства: [щодо Держспоживслужби, оподаткування, трансформації прод. систем, стандартів в м'ясн. галузі, аграр. питань] //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 16-18. - ДНТБ

Новини світового ринку: [ПДВ, продукти харчування, м'ясо, сир]  //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 8-10. - ДНТБ

Рекомендовані пояснення на поширені питання щодо Закону України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів" (далі - Закон "2639) від 06.12.2018 р., який набрав чинності від 06.08.2019 р. //М'ясний бізнес. - 2022. - №1. -  С. 16-18 (початок №9, 2021 р.). - ДНТБ

Ткаченко, О.Б. Вплив сучасних прийомів стабілізації на якість білих вин із винограду української селекції/ О.Б. Ткаченко, Т.С. Сугаченко, О.М. Кананихіна //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. -  С. 73-80. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Як колір може впливати на рішення про покупку товару: нові тренди //М'ясний бізнес. - 2022. - №2. -  С. 42-43. - ДНТБ

bottom of page