ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№2 2024
Гніцевич, В. Технологія і оцінка якості низьколактозних десертів/ В. Гніцевич, А. Слащева //Товари і ринки. - 2023. - №4. - С. 69-80. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Дерман, В.А. Багатовимірна математична модель представлення інформації щодо екологічного стану природно-техногенної геосистеми для автоматизованої системи управління харчовим підприємством в умовах російської агресії/ В.А. Дерман, С.Ю. Петрухін //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. - С. 33-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Пасічний, М. Фіскальний потенціал ринку тютюнових виробів/ М. Пасічний //Товари і ринки. - 2023. - №4. - С. 14-30. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Притульська, Н. Закон України "Про систему громадського здоров'я" - крок до євроінтеграції/ Н. Притульська, Д. Антюшко, Н. Нестеренко //Товари і ринки. - 2023. - №4. - С. 44-55. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Чаплінський, Ю.П. Використання онтологій в управлінні безпечністю продуктів харчування/ Ю.П. Чаплінський //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №4. - С. 7-19. - Бібліогр. в кінці ст.