ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№4 2024
63
А25
Agriculotural Science and Practice: зб., №3/ редкол.: В. Адамчук, С. Балюк , В. Булгаков, Р. Круз; НААН України. - К., 2022. - 76 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст.
63
А25
Agricultural Science and Practice: зб./ В. Адамчук, С. Балюк , А Балян, В. Булгаков. - К.: Аграрна наука, 2023. - 74 с.: іл. - Ст. англ. мовою
63
А25
Agriculotural Science and Practice: зб., Вип. 2/ редкол.: В. Адамчук, С. Балюк , В. Булгаков, Р. Круз, В. Дзіцюк; НААН України. - К., 2023. - 76 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст. -Тексти статей англ. мовою. Резюме укр. Мовою
664.4
А64
Аналітична хімія кухонної солі, розсолів та високомінералізованих вод: моногр./ О.І. Юрченко, Т.В. Черножук, А.В. Пантелеймонов и др; Харківський нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Харків: ХНУ, 2023. - 296 с. - Бібліогр.: с.279-295 . - ISBN 978-966-285-751-1
В монографії наведено систему методик аналізу кухонної солі, розсолів та мінералізованих вод, що дозволяє визначати вміст основної речовини, макро- і мікродомішок з використанням різних методів аналізу. Надано результати теоретичних та експериментальних досліджень з використання ультразвуку для аналітичного сигналу та інтенсифікації процесу підготовки проб кухонної солі та розсолів для визначення мікродомішок.
64
В67
Волков, Олексій
Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною/ Олексій Волков. - К.: Поліпринт, 2021. - 240 с.: ил. - ISBN 978-617-95099-5-7
Популярне видання знайомить з гастрономічною історією кожного регіону України, запропонованно тридцять кращих українських страв та їх приготування.
61
Є33
Єдине здоров'я та проблеми харчування України: зб., №2 (59)/ редкол.: М.Г. Проданчук, Л.І. Власик, Г.І. Петрашенко, А.П. Герілович; ДП "Наук. центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки". - К., 2023. - 68 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК 613:663 /.664
В збірнику опубліковані статті з питань гігієни, токсикології, аналітичної хімії,безпечності харчових продуктів.
663
Н35
Національний університет харчових технологій.
Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 29. №4/ Національний університет харчових технологій; редкол.: Агота Райшене, А. Тенєва, А. Заїнчковський, А. Маринін, Кенна Браян Мак, гол. ред. І.А. Шевченко. - К.: НУХТ, 2023. - 81 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст.
В збірнику опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень в галузі харчових виробництв, суміжних технічних та економічних наук.
663
Н35
Національний університет харчових технологій.
Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 29. №5/ Національний університет харчових технологій; редкол.: Агота Райшене, А. Тенєва, А. Заїнчковський, А. Маринін, Кенна Браян Мак, гол. ред. О. Шевченко. - К.: НУХТ, 2023. - 188 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст.
В збірнику опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі харчових виробництв, суміжних технічних та економічних наук.
663
Н35
Національний університет харчових технологій.
Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 29. №6/ Національний університет харчових технологій; редкол.: Агота Райшене, А. Тенєва, А. Заїнчковський, А. Маринін , В. Кишенько. - К.: НУХТ, 2023. - 189 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст.
У випуску опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у харчовій галузі, суміжних технічних та економічних наук.
663
Н35
Національний університет харчових технологій.
Наукові праці Національного університету харчових технологій, Том 30. №1/ Національний університет харчових технологій; редкол.: Агота Райшене, А. Тенєва, А. Заїнчковський, А. Маринін , гол. ред. О. Шевченко. - К.: НУХТ, 2024. - 174 с.: іл. - Бібліогр. в кінці ст.
У випуску опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень в галузі харчових виробництв та суміжних галузей наук.