top of page

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№6 2024

Біосинтез і характеристика пептидів з бактеріоцидною активністю/ І.М. Мірошніков, Ю.М. Пенчук, Т.М. Фалалєєва и др //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 79-93. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова : молочнокислі, бактерії, механізм, харчові, продукти,  використання, перспективи--бактеріоцини--антибіотики

Кравченко, Лілія  Улюблені страви з різних куточків світу. Тенденції та напрями розвитку стріт-фуду/ Лілія Кравченко //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №2 березень. -  С. 28-29.

Кл.слова: хот-доги--бургери--тако--фалафель--трдельник --пад-тай--кусіякі--тенденції--перспективи

Люди, стандарти, культура: Як в МХП контролюють якість //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №2. -  С. 8-10.

Кл.слова : продукти харчування, контроль, зерно, безпечність, споживання, виробництво, їжа--птахофабрика

Пирог, Т.П.  Асоційовані з рослинами бактерії як продуценти поверхнево-активних речовин/ Т.П. Пирог, Д.В. П'ятецька //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 44-60. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова : мікроорганізми, бактерії, ризосфери, активність, антимікробна, фітопатогени, мікробіологія--ліпопептиди--рамноліпіди

Скроцька, О.І.  Використання дріжджів роду Sacchаromyces та їх метаболітів для біосинтезу наночастинок/ О.І. Скроцька, П.К. Голубєв //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 61-78. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова : ферменти, механізм, біосинтезу, обробка, концентрація--сахароміцети--біомаса дріжджів

Шульга, О.С.  Зміни в харчовому законодавстві України за 2023 рік/ О.С. Шульга, С.І. Шульга //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. -  С. 31-43. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл.слова : законодавство, харчове, закони, накази, продовольче споживання, безпека, стратегія, галузь, стан--продовольча безпека

bottom of page