ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№7 2024
Брикова, Т. Система НАССР при виробництві напівфабрикатів/ Т. Брикова //Товари і ринки. - 2024. - №2. - С. 93-109. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл.слова: критичні точки, ризики, контроль, забруднення, мікробне, законодавчі, документи
Гищевич, В. Стартові культури у харчових технологіях/ В. Гищевич, К. Доронін //Товари і ринки. - 2024. - №2. - С. 65-76. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл.слова: ферментация, дріжджі, бактерії, молочнокислі, мікроорганізми, стартові, культури
Євтушенко, О.В. Аспекти впровадження інформаційної системи екоменеджменту на підприємствах харчової промисловості/ О.В. Євтушенко, А.О. Сірик //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 43-52. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова : підприємства, харчова промисловість, кошти, інформація, управління, безпека, навколишнє, середовище--iso 14001
Застосування бактеріальної закваски та ензимів при виробництві житньо-пшеничного хліба/ А. Корженівська, С. Даниленко, С. Гунько //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 4-13. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл.слова: хліб, ензими, молочнокислі, бактерії, тісто, борошно, властивості, якість
Притульська, Н. Аналіз ринку харчових продуктів для спеціальних медичних цілей/ Н. Притульська, Д. Антюшко //Товари і ринки. - 2024. - №2. - С. 51-64. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл.слова : харчові, продукти, завдання, ринок, тенденції, розвитку, виробництво, споживання--продукти медичного призначення
Сучасні тренди в омікс-біотехнологіях - від геноміки до персоналізованих дієт. Частина 2/ Л.В. Капрельянц, Л.Г. Пожіткова, Т.О. Велічко и др //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №2. - С. 180-202. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова : біотехнології, модифікації, нутрієнти, мікробіоти, харчування, персоналізація--омікс-технології--епігеноміка--мікробіом--холобіонт