top of page

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№8 2024

Автентичні сири: мікробіологія, закваски та технологічні аспекти виробництва/ С. Даниленко, В. Бондарчук, А. Хабленко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.3. -  С. 43-53. - Бібліогр. в кінці ст. – ДНТБ

Кл.слова: мікробіологія, закваски, біотехнологія

Демидова, Є.  Перспективи використання продуктів переробки дикорослих ягід як функціональних харчових інгредієнтів/ Є. Демидова, М. Самілик //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. -  С. 24-33. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ

Кл.слова : харчові, продукти, функціональні інгредієнти, ягоди, структура, мінеральні, речовини

Єгоров, Б. Мікробіоми шлунково-кишкового тракту людини й свійських тварин та харчових продуктів і комбікормів: зв'язок та вплив. Частина 1/ Б. Єгоров, А. Єгорова, К. Єриганов //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.3. -  С. 15-26. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова: харчові, продукти, комбікорми, мікроорганізми, мікробіом--імунна система--мікроекологія

Ніколюк, О.В.  Продовольча безпека України в умовах соціально-економічних трансформацій/ О.В. Ніколюк, Г.П. Атамась, Б.Б. Шумілова //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, вип.1. -  С. 61-67. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова: індекс споживчих цін--індекс сільськогосподарської продукції--індекс продовольчої продукції--СПОЖИВАННЯ--аграрний потенціал--Фінансова підтримка

Отримання антиоксидантів з відходів харчової промисловості та їх використання в жирах/ А.О. Демидова, С.М. Мольченко , Т.О. Березка и др //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.2. -  С. 32-40. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова: окиснення, активність, антиоксидантів, картопляні, шкірки, лушпиння, цибулі, томатне, олія, соняшникова

Покращення якості овочів та фруктів за допомогою стратегій біофортифікації/ А. Дубініна, В. Зайцева, М. Мардар //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.3. -  С. 4-14. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл.слова : структура, харчування, функціональні інгредієнти, інновації, інноваційна стратегія, біофлавоноїди, сировина, створення

bottom of page