top of page

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)
№9 2024

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання)

№9 2024


Горбатюк, О. Лохиновий крафт від ФГ "Ягідна поляна" для поціновувачів ексклюзиву/ О. Горбатюк //Ягідник. - 2024. - №1 (березень). -  С. 90-91. - ДНТБ

Кл. слова: вирощування, сівба, врожайність, устаткування, перероблення, харчові, продукти,  вино, джем, мармелад, сушені, ягідний, порошок

Глибока переробка сільськогосподарської рослинної сировини як чинник стійкості продовольчої системи/ М.П. Сичевський, Л.В. Дейнеко, О.М. Кушніренко, О.О. Ципліцька //Вісник аграрної науки . - 2024. - №5. -  С. 70-82. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Кл. слова: аграрний сектор, виробництво, продовольча безпека, внутрішні, ресурси, олійні культури, ринок

Пирог, Т. Руйнування біоплівок під впливом поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB В-7241, синтезованих за наявностi конкурентних мікроорганізмів/ Т. Пирог, М. Іванов //Ukrainian Food Journal. - 2022. - Т.11, Вип.2. -  С. 291-301. - Бібліогр. в кінці ст.; Анот. укр. мовою: с.338. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Кл. слова: пар, індуктори, культивування, суміш, модифікована, біоплівки, біодизель

Юхас, Т. Вплив кризи, спричиненої коронавірусом, на поведінку споживачів в Угорщині при купівлі харчових продуктів/ Т. Юхас, П. Гушка, П. Карачонь //Ukrainian Food Journal. - 2022. - Т.11, Вип.2. -  С. 315-330. - Бібліогр. в кінці ст.; Анот. укр. мовою: с.340. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Кл. слова: їжа, покупки, поведінка, споживча, відмінності, харчові, продукти

© Центральна науково-технічна бібліотека харчової і переробної промисловості

bottom of page