ХЛІБОПЕКАРСЬКА, МАКАРОННА ТА БОРОШНОМЕЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№1 2023
Дричик, М.Ю. Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних
виробів / М.Ю. Дричик, О.С. Шульга //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. - С. 140-
146. - Бібліогр. в кінці ст.
Дричик, М.Ю. Споживні властивості макаронних виробів з додаванням порошку
лушпиння цибулі/ М.Ю. Дричик, А.І. Чорна //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С.
207-216. - Бібліогр. в кінці ст.
Сукманов, В.О. Дослідження властивостей печива із суміші пшеничного та амарантового
борошна з додаванням екстракту трави змієголовника молдавського / В.О. Сукманов,
Д.А. Николаєнко //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 75-67. - Бібліогр. в кінці
ст.
Стадник, І.Я. Визначення питомої потужності при змішуванні компонентів / І.Я.
Стадник, Ю.Ю. Паньків, В.А. Піддубний //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С.
142-153. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевченко, А.О. Функціональні властивості рисового борошна та його вплив на
конформаційні зміни в структурі пшеничного тіста і хліба/ А.О. Шевченко, С.І. Літвинчук
//Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №6. - С. 150-159. - Бібліогр. в кінці ст.