top of page

ХЛІБОПЕКАРСЬКА, МАКАРОННА ТА БОРОШНОМЕЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№1 2023

Дричик, М.Ю. Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних

виробів / М.Ю. Дричик, О.С. Шульга //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №4. - С. 140-

146. - Бібліогр. в кінці ст.


Дричик, М.Ю. Споживні властивості макаронних виробів з додаванням порошку

лушпиння цибулі/ М.Ю. Дричик, А.І. Чорна //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С.

207-216. - Бібліогр. в кінці ст.


Сукманов, В.О. Дослідження властивостей печива із суміші пшеничного та амарантового

борошна з додаванням екстракту трави змієголовника молдавського / В.О. Сукманов,

Д.А. Николаєнко //Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №5. - С. 75-67. - Бібліогр. в кінці

ст.


Стадник, І.Я. Визначення питомої потужності при змішуванні компонентів / І.Я.

Стадник, Ю.Ю. Паньків, В.А. Піддубний //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №6. - С.

142-153. - Бібліогр. в кінці ст.


Шевченко, А.О. Функціональні властивості рисового борошна та його вплив на

конформаційні зміни в структурі пшеничного тіста і хліба/ А.О. Шевченко, С.І. Літвинчук

//Наукові праці НУХТ. - 2022. - Т.28, №6. - С. 150-159. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page