top of page

Хлібопекарське та борошномельно-круп’яне виробництво
№2 2024

Дорохович, В.В. Застосування насіння чіа та гелю з насіння чіа для наближення нутрієнтного складу "ідеального" харчового продукту за макронутрієнтами/ В.В. Дорохович, Л.В. Михальська //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №6. -  С. 92-100. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: насіння, гель, чіа, тісто, печиво, структура, жир

Литвиненко, М.А. Вплив пшенично-житніх транслокацій на урожайність та елементи продуктивності рослин пшениці м'якої озимої на півдні України/ М.А. Литвиненко, Є.А. Голуб, Я.С. Фанін //Зернові культури. - 2022. - Т.6, №1. -  С. 36-47. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: рекомбінантні лінії--генетичне середовище--генотип--біотичні фактори

Дричик, М.Ю. Система ТАССР для виробництва макаронних виробів за методологією PAS 96:2017/ М.Ю. Дричик, О.С. Шульга //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №1. -  С. 55-67. - Бібліогр. в кінці ст.

Кл. слова: макаронні, вироби, загроза, захист, захворювання, безпека, фальсифікація, попередження, ризик

Чернюшок, О.А. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням рослинних і молочних білків/ О.А. Чернюшок, Ю.В. Бірюк //Наукові праці НУХТ. - 2024. - Т.30, №1. -  С. 119-128. - Бібліогр. в кінці ст.

Впевнені кроки українських пекарів: [Бес. з Президентом ВАП Юрієм Дученком] //Упаковка . - 2022. - №1. -  С. 12-14.

Кл.слова: виробництво, хлібопекарна, галузь, поліпшення, пакування, зберігання, дизайн, якість

Кравченко, Лілія "Попри всі труднощі, ми налаштовані оптимістично". Ситуація в українській хлібопекарській гвлузі: [бесіда з президентом Всеукраїнської асоціації пекарів Юрієм Дученко]/ Лілія Кравченко, Генадій Кокін //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №1, січень. -  С. 4-5.

Кл.слова: сировина—борошно-- експорт

Подвоюємо продуктивність! Ярусні печі J4 для надефективного використання виробничих майданчиків //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №1, січень. -  С. 11.

Кл. слова: потокове виробництво--хлібопекарні--безперевність технології

Якість борошна українських виробників із зерна врожаю 2023 року: Комплексна оцінка //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №1 (січень). -  С. 12-14.

Кл. слова: борошно, показники, якість, хліб, хлібопекарська, зразки, використання, характеристика

Відродитися із попелу: Як завод Chanta Mount відновлює свої потужності: [хліб, конд. вироби] //World of Food=Світ продуктів . - 2024. - №1 (січень). -  С. 22-24.

Кл. слова: хліб, круасани, фризери, асортимент, борошно, начинки, фінансовий, стан

Ринок макаронних виробів в Україні: Поточний стан і тенденції //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №1 (січень). -  С. 34-36.

Кл. слова: показники, виробництво, внутрішній, проблеми, споживання, нові, тренди, розвиток, динаміка, попит,  експорт

Піцабон і кебаб - новинки від "БЕЙКЕРІ ФУД ІНВЕСТМЕНТ": [хлібобулоч. вироби] //World of Food=Світ продуктів. - 2024. - №2 (березень). -  С. 3.

Кл. слова: хлібобулочні, вироби, смак, аромат, піца, прянощі--сінабон--жульєн

bottom of page