top of page

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 4 2023 р.

Антонів, А.Д.  Розроблення рецептури медово-житнього хліба/ А.Д. Антонів, Л.О. Адамчук, Д.В. Лісогурська, К.В. Пилипко //Бджільництво України. - 2022 - Вип.8. -  С. 7-13. - Бібліогр. в кінці ст.


Гревцева, Н.В.  Каротиноїдні добавки у технології макаронних виробів. Перспективні рішення/ Н.В. Гревцева //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1, лютий. - 38-39. - Бібліогр. в кінці ст.


Nestle розпочала будівництво фабрики на Волині //Світ упаковки. - 2023. - №2, травень. -  С. 5.


Структурно-механічні характеристики хлібний виробів із різним вмістом борошна амаранту  / С.Ю. Миколенко, Е.Б. Алієв, О.Ю. Алієва, Д.О. Долгіх //Науково-технічний бюлетень Інституту олійних культур НААН. - 2022. - Вип.32. -  С. 132-142. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою.

bottom of page