ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 4 2024 р.
Дослідження процесу бродіння тіста з насінням льону/ Ю. Бондаренко, Г. Андронович, Л. Капрельянц //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 60-68. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл.слова : хлібобулочні, вироби, смак, сировина, борошно, функціональність, бродіння, тісто, льон, зразки
Застосування бактеріальної закваски та ензимів при виробництві житньо-пшеничного хліба/ А. Корженівська, С. Даниленко, С. Гунько //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.4. - С. 4-13. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою. - Ст. англ. мовою. - ДНТБ
Кл.слова : хліб, ензими, молочнокислі, бактерії, тісто, борошно, властивості, якість
Комп'ютерне моделювання процесу прогрівання тістової заготовки для виготовлення лавашу, збагаченого харчовими добавками/ О.Ю. Бруква, С.І. Блаженко, Є.М. Бабко, В.В. Олішевський //Харчова промисловість. - 2023. - Вип.33-34. - С. 98-105. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова: тісто, борошно, камедь, харчові, добавки, асортимент, ефективність, енергоресурси
Розроблення борошняних комбінованих систем з поліпшеним амінокислотним складом/ Т. Матвєєва, В. Папченко, П. Петік //Харчова наука і технологія. - 2023. - Т.17, Вип.3. - С. 27-36. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Кл.слова : борошно, хліб, шрот, вологість, соняшнику, біологічна цінність, комбінова, система
Савенко, І.І. Державне регулювання ринку зерна в Україні/ І.І. Савенко, В.А. Ткачов //Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т.15, Вип.1. - С. 13-18. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Кл.слова : ринок, міжнародна, торгівля, допомога, продовольча, формування, експорт--угода