top of page

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 5 2023 р.

Сюаньсуань, Цинь  Вплив харчових волокон рисових висівок і знежиреного кунжутного борошна на кисломолочний напій   / Цинь Сюаньсуань, М.М. Самілик, Луо Янхе //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 97-107. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою.


Теоретичні аспекти доцільності створення безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для закладів ресторанного господарства / А.С. Погорельська та ін.  //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1. -  С. 151-162. - Бібліогр. в кінці ст.


Шевченко, А.О. Білкові речовини рисового борошна та його використання в технології пшеничного хліба / А.О. Шевченко  //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №1.-  С. 141-150. - Бібліогр. в кінці ст.


Шевченко, А.О. Вплив гарбузової клітковини на перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з пшеничного борошна/ А.О. Шевченко, С.І. Літвинчук, О.В. Коваль //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. -  С. 162-171. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою.

bottom of page