top of page

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 6 2023 р.

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ  ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО

№ 6   2023  р.


Бісквіт збагачений буряковим порошком та пастою мангольда: поживні та органолептичні властивості/ Т.М. Головко, О.Г. Бордунова, Н.В. Болгова  //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17. вип.1. -  С. 12-20. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ

Виробництво спеціального борошна для заморожених продуктів шляхом змішування потоків борошна/ Д.О. Жигунов, С.М. Соц, Ю.С. Барковська //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. -  С. 51-62. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст анг. мовою. - ДНТБ

Вплив поліпшувача "Свіжість" на реологічні властивості пшеничного тіста з висівками / О.А. Білик, А.М. Грищенко, Е.Ф. Халікова и др //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 119-127. - Бібліогр. в кінці ст.

Гапонюк, І.І.  Особливості технології та теплоаеродинаміки апаратів сушіння зерна американського виробництва/ І.І. Гапонюк //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. -  С. 102-113. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Дослідження функціональних властивостей борошна пшениці ваксі/ Г.В. Запаренко, В.В. Дорожко, С.Ю. Діденко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. -  С. 63-72. - ДНТБ. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою

Махинько, В.М.  Перспективи використання елементів штучного інтелекту в хлібопеченні/ В.М. Махинько, Л.В. Махинько, О.М. Козир //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. -  С. 181-188. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою.

Сильчук, Т.А.  Удосконалення  технології та аналіз харчової цінності хлібних виробів з вівсяного толокна/ Т.А. Сильчук, А.О. Різник //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 139-149. - Бібліогр. в кінці ст.

Шевченко , А.О. Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість і харчову цінність пшеничного хліба/ А.О. Шевченко , О.П. Фурсік //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. -  С. 150-158. - Бібліогр. в кінці ст.

bottom of page