ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 6 2023 р.
ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 6 2023 р.
Бісквіт збагачений буряковим порошком та пастою мангольда: поживні та органолептичні властивості/ Т.М. Головко, О.Г. Бордунова, Н.В. Болгова //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17. вип.1. - С. 12-20. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Виробництво спеціального борошна для заморожених продуктів шляхом змішування потоків борошна/ Д.О. Жигунов, С.М. Соц, Ю.С. Барковська //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. - С. 51-62. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст анг. мовою. - ДНТБ
Вплив поліпшувача "Свіжість" на реологічні властивості пшеничного тіста з висівками / О.А. Білик, А.М. Грищенко, Е.Ф. Халікова и др //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. - С. 119-127. - Бібліогр. в кінці ст.
Гапонюк, І.І. Особливості технології та теплоаеродинаміки апаратів сушіння зерна американського виробництва/ І.І. Гапонюк //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. - С. 102-113. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Дослідження функціональних властивостей борошна пшениці ваксі/ Г.В. Запаренко, В.В. Дорожко, С.Ю. Діденко //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. - С. 63-72. - ДНТБ. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Махинько, В.М. Перспективи використання елементів штучного інтелекту в хлібопеченні/ В.М. Махинько, Л.В. Махинько, О.М. Козир //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. - С. 181-188. - Бібліогр. в кінці ст. - Ст. англ. мовою.
Сильчук, Т.А. Удосконалення технології та аналіз харчової цінності хлібних виробів з вівсяного толокна/ Т.А. Сильчук, А.О. Різник //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. - С. 139-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевченко , А.О. Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість і харчову цінність пшеничного хліба/ А.О. Шевченко , О.П. Фурсік //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. - С. 150-158. - Бібліогр. в кінці ст.