top of page
ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 2 2023 р.
Жигунов, Д. Комплексний функціональний аналіз борошна / Д. Жигунов //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. - С. 10-12.
Логістика хлібобулочних виробів. Особливості та обмін досвідом //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. - С. 20-22.
Смачно, корисно, зручно. Тенденції світового ринку хлібобулочних виробів //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. - С. 16-18.
Стандартизуємо та коригуємо. Інгредієнти для хлібопекарської галузі //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. - С. 14-15.
Тараненко, О. Чи будемо з хлібом?: [Бесіда з віце-президентом Всеукр. асоціації пекарів (ВАП) Олександром Тараненком]/ О. Тараненко //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. - С. 6-7.
bottom of page