top of page

ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ТА БОРОШНОМЕЛЬНО-КРУП’ЯНЕ ВИРОБНИЦТВО
№ 2 2023 р.

Жигунов, Д.  Комплексний функціональний аналіз борошна / Д. Жигунов //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. -  С. 10-12.


Логістика хлібобулочних виробів. Особливості та обмін досвідом //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. -  С. 20-22.


Смачно, корисно, зручно. Тенденції світового ринку хлібобулочних виробів //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. -  С. 16-18.


Стандартизуємо та коригуємо. Інгредієнти для хлібопекарської галузі  //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. -  С. 14-15.


Тараненко, О. Чи будемо з хлібом?: [Бесіда з віце-президентом Всеукр. асоціації пекарів (ВАП) Олександром Тараненком]/ О. Тараненко //Мир продуктов = Світ продуктів. - 2022. - №1. -  С. 6-7.

bottom of page