ОЛІЙНО-ЖИРОВА ТА ЕФІРНО-ОЛІЙНА ПРОМИСЛОВІСТЬ
№2 2023 р.
Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культур / А.П. Белінська, С.В. Бочкарев, І.П. Петік и др.. //Вісник аграрної науки . - 2021. - №6. - С. 74-80. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН
Матвєєва, Т.В. Дослідження властивостей комбінованих систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна / Т.В. Матвєєва, В.Ю. Папченко, О.В. Хареба //Вісник аграрної науки . - 2021. - №12. - С. 78-83. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.
Особливості формування ефективних агроценозів льону олійного за органічного виробництва / А.М. Шувар, Н.М. Рудавська, Г.М. Дорота и др //Вісник аграрної науки . - 2021. - №6. - С. 34-41. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН
Порівняльний аналіз складу та термічних властивостей рослинних жирів / Н.С. Ситнік, В.С. Мазаєва, З.П. Федякіна и др //Вісник аграрної науки . - 2021. - №7. - С. 76-82. - Бібліогр. англ. мовою. - Ін-т продресурсів НААН
Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна / Т.В. Матвєєва, В.Ю. Папченко, А.П. Белінська, О.В. Хареба //Вісник аграрної науки . - 2021. - №5. - С. 72-79. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.
Ситнік, Н.С. Розробка жирової основи косметичних засобів для волосся / Н.С. Ситнік, В.С. Мазаєва, З.П. Федякіна, Ю.І. Нечитайло //Вісник аграрної науки . - 2022. - №7. - С. 75-81. - Бібліогр. в кінці ст. - Ін-т продресурсів НААН.