ОЛІЙНО – ЖИРОВЕ ВИРОБНИЦТВО
№5 2023 р.
ОЛІЙНО – ЖИРОВЕ ВИРОБНИЦТВО
№5 2023 р.
Біохімічні особливості насіння сортів льону олійного спеціального призначення/ А.О. Демидова, В.В. Євлаш, О.Ф. Аксьонова, О.П. Прісс //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. - С. 4-11. - ДНТБ. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Біохімічні особливості сортів льону олійного спеціального призначення/ І. Полякова, В. Соколов, О. Молодченкова и др //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип.4. - С. 24-30. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Інтенсифікація охолодження соняшникової крупки на олієекстракційних заводах/ М.О. Масліков, М.М. Масліков, В.О. Бойко, С.М. Самійленко //Харчова промисловість. - 2022. - №31-32. - С. 74-83. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Котляр, Є.О. Розроблення технології олій Extra Virgin з ядер кісточок різних сортів абрикосів Одеського регіону/ Є.О. Котляр //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип.4. - С. 77-84. - ДНТБ. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою
Радзієвська, І.Г. Удосконалення технології одержання жирних кислот з відходів олійно-рафінаційного виробництва/ І.Г. Радзієвська, О.П. Мельник, А.І. Маринін //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №3. - С. 110-118. - Бібліогр. в кінці ст.
Розроблення олеогелів зі зниженим вмістом насичених жирних кислот/ Т.В. Матвєєва, В.С. Мазаєва, В.Ю. Папченко //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип.4. - С. 31-39. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ