СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО. ЗЕМЛЕРОБСТВО. ТВАРИННИЦТВО
№18 2023
СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО. ЗЕМЛЕРОБСТВО. ТВАРИННИЦТВО
№18 2023
Антимікробна активність хрому та його вплив на ріст LENTINULA EDODES/ О. Гавриленко, Л. Арсеньєва, О. Веліканов //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том.16, вип.16. - С. 15-23. - Бібліог.: с.21. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Бісквіт збагачений буряковим порошком та пастою мангольда: поживний та органолептичні властивості/ Т.М. Головко, О.Г. Бордунова, Н.В. Болгова //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17. вип.1. - С. 12-20. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Вплив теруару на сенсорні характеристики винограду та вина сорту Тельті-Курук/ О.Б. Ткаченко, Н.В. Камененва, Т.А. Манолі, К.Є. Міцовда //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип.4. - С. 40-47. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою
Діхтяр, О.О. Дослідження біологічної цінності та нутрієнтного складу медового десерту/ О.О. Діхтяр, Л.О. Адамчук, А.Д. Антонів //Наукові праці НУХТ. - 2023. - Т.29, №2. - С. 172-180. - Бібліогр. в кінці ст.
Левчук, І.М. Скринінг різних видів Linum genres за лектиновим профілем/ І.М. Левчук, В.М. Ніконова, Ю.О. Махно //Науково-технічний бюлетень Інституту олійних культур НААН . - 2021. - Вип.31. - С. 6-15. - Бібліогр. в кінці ст. англ. мовою
Мінеральний склад бульб картоплі та його вплив на потемніння м'якуша/ С. Гунько, П. Вакулюк, О. Науменко et al //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. - С. 21-28. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Ткаченко, О.Б. Вплив теруару на сенсорні характеристики виносграду та вина сорту Тельті-курук/ О.Б. Ткаченко, Н.В. Каменева, Т.А. Манолі, К.Є. Міцовда //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип. 4. - С. 40-47. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Товстановська, Т.Г. Успадковуваність ознаки "кількість коробочок на рослині" у міжвидових і внутрішньовидових гібридів льону олійного/ Т.Г. Товстановська //Науково-технічний бюлетень Інституту олійних культур НААН . - 2021. - Вип.31. - С. 16-23.
Ткаченко, О.Б. Вплив теруару на сенсорні характеристики виносграду та вина сорту Тельті-курук/ О.Б. Ткаченко, Н.В. Каменева, Т.А. Манолі, К.Є. Міцовда //Харчова наука і технологія. - 2022. - Том 16, вип. 4. - С. 40-47. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст англ. мовою. - ДНТБ
Фарзалієв, Е.Б. Дикорослі плоди Азербайджану як сировина для виробництва біодобавок/ Е.Б. Фарзалієв, А.А. Дибина //Харчова наука і технологія. - 2023. - Том 17, вип.1. - С. 29-37. - Бібліогр. в кінці ст. - Текст англ. мовою. - ДНТБ